Ett ljus i mörkret

Ikväll brinner ett ljus i lyktan på terrassen. Länge har lyktan hängt där för sig själv, men ikväll får den sprida lite glädje. Vaja i höstvinden och lysa, för oss och för dom andra. Att fånga den på bild var verkligen inte lätt, men efter många försök fick jag till det ändå. Fotograferingsintresset växer och jag ser fram emot tisdagens nattfotografering. Jag tror att jag redan börjat formulera någon form av tema i mitt huvud. Att fota utifrån tema är betydligt enklare än att fota på måfå.

IMG_9926

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s