Naturfotoutmaning dag 1 av 7

Min morbror gav mig en utmaning via Facebook, att fota eller visa naturfoton i sju dagar. Passande utmaning för en gångs skull när jag är intresserad av just naturfoto. Tänkte att jag publicerar mina bilder här också, så får ju fler ta del av dem.

Veckans första bild är således snöbollsbusken som finns här i området var vi bor. Med stelfrusna fingrar försökte jag mig på flera försök av närbildsfotografering (macro). Men det ville sig inte idag, sen led jag väl under lite tidspress också, därav den något oskarpa bilden.

 IMG_9934

Förresten, ett inlägg om fotokursen är nog på gång, men jag väntar på morgondagens nattfotografering. Så i slutet av veckan skall ni förhoppningsvis få läsa om vad vi har lärt oss under nybörjarkursen.

//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s