Naturfotoutmaning dag 3 av 7

Vilket fantastiskt höstväder vi har fått ha en lång tid nu. Nästan varje dag har bjudit på uppehåll och många dagar också solsken. Mitt dagistanthjärta tackar vädergudarna, för att kämpa med 20 par galonbyxor 3 gånger om dagen är inte roligt.

Många mornar får jag också njuta av en färgsprakande soluppgång när jag är på väg till jobbet. Ibland är himlen rosa, ibland orange och ibland gul. Lika vacker är den varje gång och lika svårt är det att få fångat det på bild.

IMG_9524

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s