Mina egna bilder på Pinterest

Hallå på er denna lugna novembersöndag! Idag vill jag berätta för er att mina bilder från hemmet och det jag handarbetar nu också har hittat till Pinterest, genom bloggen. Jag har tänkt på det ett tag och kom fram till att jo, jag vill nog dela med mig av mitt hem på fler än ett sätt. Ja förstås kommer det ju upp en hel del bilder på mitt instagramkonto också, @stinas_kreativa.

pinterest

På Pinterest hittar ni mig om ni söker på stinaskreativa

Pinterest, en aldrig sinande källa till inspiration. I nuläget tror jag att jag har  25  anslagstavlor med olika inspirationsområden. Vissa bilder är vackra att titta på, andra sådana som jag kanske skulle vilja uppnå på ett eller annat sätt.

Ha en trevlig söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s