Naturfotoutmaning dag 7 av 7

10422258_10153087678306945_9106314025277477693_n

Igår kom jag mig äntligen ut i skog och mark för att plocka lite pysselmaterial. Solen sken och det var riktigt varmt också för att vara november, nästan så att jag fick vårkänslor. Nåväl, passade på att leta efter föremål för den sista naturbilden och det fick lov att bli en vacker tall.

Nu var naturfotoutmaningen slut för den här gången, men som jag skrev på facebook så kommer jag att fortsätta sträva framåt och uppåt med mitt fotograferande. Förresten så är fotot taget med min mobilkamera och jag är rätt nöjd med kvaliteten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s