Ett stickat pannband

handarbete

I helgen som var färdigställde jag ett projekt. Jag blev så inspirerad av Lindas och Mollys tjusiga pannband. Redan tidigare har jag nog haft ett pannbandsprojekt i tankarna och hittat en del inspirationsbilder på nätet. Men när Linda la upp två olika beskrivningar så tänkte jag att jag måste pröva.

Oj vad jag la upp maskor, stickade och rev innan jag var nöjd med bredden. Till sist blev det faktiskt som originalmönstret eftersom jag ville ha en smalare modell. Å precis som Linda skriver så är det nog en sån variant av handarbete som de flesta skulle klara av att genomföra.

Här hittar du beskrivningen till pannbandet på bilden och här hittar du beskrivningen till det andra bandet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s