Att få påbörja filtprojektet

Den här lördagen verkade inte alls vilja vakna, vaknade gjorde i varje fall jag efter närmare 11 h sömn. Välbehövligt och så skönt efter en vecka full av olika slags programpunkter. Idag har jag också fått stryka två saker från min lista över saker jag skall handla någon gång. Vilka saker det är ser ni på bilden nedan.

IMG_0151

Jag hade vägarna förbi Vörå Handarbetsaffär i förra veckan och vek in för att konsultera dem kring bästa garnet att sticka en filt av. När jag stickar använder jag mig i huvudsak av Novitas garner, men har haft svårt att hitta garnet som jag ursprungligen hade tänkt använda.

Det visade sig att Drops-garnerna är på 25% rabatt ända till årsskiftet och den vänliga damen i affären rekommenderade mig att sticka filten av Nepal-garnet. Förstås har garnet strykande åtgång just nu eftersom det är verkligt billigt så hon beställde hem de grå nystanen åt mig. Idag kunde jag äntligen hämta hem 10 grå nystan av Drops Nepal för att påbörja projekt rätstickad filt.

2 thoughts on “Att få påbörja filtprojektet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s