Inför galan2015

Icke, picke, pöö… Jag hade tänkt köpa en ny klänning, men beslöt mig för att använda någon av de som finns i min garderob. Ett bra val och ett medvetet val för att jag vet att jag trivs precis lika bra i dem. Vilken av dem det blir får ni förstås se till helgen.

IMG_0272
Jag ser framemot kommande helgs festligheter, det skall bli roligt att få komma ut och träffa lite annat folk än de jag vanligtvis hänger med. Prata med människor som har liknande intressen och förståelse för det vi gör. Om du ser mig i vimlet, kom gärna fram och säg hej. Jag bits inte, det lovar jag!

5 thoughts on “Inför galan2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s