Att inspireras av mat- och bakbloggar

Det finns en hel del olika bloggar i vår bloggdamm, vissa mer nischade och andra mindre. Idag vill jag lyfta fram tre bloggar som för det mesta eller helt riktar in sig på mat. Det är bloggar jag följer och ibland också inspireras av. De inspirerar mig att våga pröva nya recept och att tänka till kring det här med mat och att handla mat.

Klicka på bilderna sen för att komma till de olika bloggarna.

anna

Anna var en kvinna jag hittade i samband med att Sevendays lanserades i år. Bloggen uppdateras sporadiskt och hon tipsar om enkla vardagsrätter. Mest spännande är de gånger hon dokumenterar veckans meny och vad och hur de handlat inför den. Jag är väldigt intresserad av att planera menyer och veckohandla men får det sällan att lyckas.

ingela

Ingela har jag följt rätt länge, från blogspot via autre och till sevendays. Egentligen bloggar väl hon väl främst om inredning och lite vardagstankar nu som då. Men ibland bjuder på hon läckra recept också. Ingela visar oss i bloggvärlden att det där med vegetariskt inte behöver vara så krångligt som det låter ibland.

malin

Sist men inte minst har vi Malin, ja hennes blogg är nog ingen renodlad matblogg längre. Men ibland bjuder hon till och ger oss ett och annat recept. Kvinnan har ju ändå skrivit två böcker kring både bakning och matlagning förstås. Om jag inte minns helt fel så har hon faktiskt publicerat några recept ur båda böckerna på bloggen också. Å de senaste äggmuffinsen hon visade oss på instagram, måste prövas!

2 reaktioner på ”Att inspireras av mat- och bakbloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s