Söndagsöppets tredje avsnitt

Söndagsöppets tredje avsnitt är ute. Lyssna gärna och berätta vad ni tycker här i min blogg eller på poddens facebooksida. Själva är vi mycket nöjda med det tredje avsnittet och känner båda två att vi börjar få lite rutin på det här med poddande.

Förresten, skulle bli väldigt glad om ni kryssade i omröstningen. Vi funderar nämligen hårt på att börja lansera podden varje vecka istället för var annan. Så vad tycker du, skall vi ge er ett nytt avsnitt varje söndag? Å vad vill ni i såfall höra oss prata om?

3 reaktioner på ”Söndagsöppets tredje avsnitt

  1. Jag tror kvaliteten och juttuna blir bättre med varannan vecka. Ni hinner suga på karamellen lite längre då liksom. Dessutom har jag bara hunnit höra på de två första avsnitten ännu så, börjar de komma varje vecka hinner jag inte med 😉 Och sen är det ju jättekul att ni är så lika, men visst vore det kul med lite ”gnabb” eller ifrågasättande av varandras åsikter emellanåt. Men bra jobbat i vilket fall som helst! Beundransvärt att ta tag i nåt sånt här och bara köra på och få det att funka. 🙂

    Gilla

  2. Ping: När tankarna rinner ner på tangenterna | Fina Christina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s