Filtprojektet

Som ni kanske minns så har jag ett nytt handarbetsprojekt på gång. Den här gången blir det en rätstickad filt av ett helt annat garn än det jag från början hade tänkt mig. Men slutresultatet kommer att bli helt fantastiskt ändå och kanske till och med lite billigare.

IMG_0340

Jag börjar så småningom få filten klar och det skall bli så skönt att få byta ut den mörkblå fleecefilten från det blågula varuhuset mot något mer stilfullt och framför allt handgjort. Det återstår ju förstås att välja färg till fransarna, ett tag tänkte jag på samma färg som filten, sen fick syrrans tjej mig att tänka på en blandning mellan svart, vitt och grått och nu vet jag inte alls. Enhetligt skulle det ju bli med samma färg, men visst vore det spännande med en helt annan färg också.

Klar blir den i varje fall och det känns så skönt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s