Fredagsfrågan #18. Vilka är dina morgonrutiner?

Jag har världens sämsta ovana på morgonen, att kolla sociala medier i sängen. Larmet ringer, jag stiger upp och hämtar telefon och går tillbaka i sängen. Där scrollar jag genom fb, instagram och ibland också bloggen.

Sen när jag känner att det börjar bli dags att stiga upp på riktigt är det dags för frukost och fix inför jobbet. På helgerna kan det ta upp till en timme innan jag kommer mig för att äta och i veckorna blir jag klar på 45 minuter.

Är jag riktigt effektiv så hinner jag ännu under morgonen fixa något litet här hemma, t.ex. Plocka undan lite.

Hur ser era morgonrutiner ut? Är ni en morgonmänniska eller kvällsmänniska?


Fredagsfrågan är en återkommande bloggserie.

7 reaktioner på ”Fredagsfrågan #18. Vilka är dina morgonrutiner?

 1. Så där gör jag också, kolla sociala medier i sängen…. Stiger upp, matar katterna, fixar mig själv och äter frukost medan jag scrollar igenom vasabladet på telefon. Brukar också hinna med att tömma diskmaskin eller plocka undan i köket. Kan vara klar på 30 min om det behövs men låter det ta 45-60 min för att vakna ordentligt.

  Gilla

 2. Jag är absolut ingen morgonmänniska, men inte heller någon kvällsmänniska längre. Alltså, jag är både morgon- och kvällstrött, och allt tar länge för mig. Så på morgonen vill jag ha minst en och en halv timme på mig tills jag ska iväg. Jag börjar med 15 minuter morgonyoga, oftast i form av avslappning och tänjningar. Sen äter jag frukost medan jag läser fb och/eller Vasabladet. Det tar ungefär en halv timme för mig att duscha, fixa håret och sminka mig, så jag måste alltså sluta läsa senast en halv timme innan jag ska fara 🙂

  Gilla

  • Åh, jag önskar att jag var en sån människa som kunde ta några minuter att ”sträcka ut mig” på morgonen. Egentligen handlar det väl bara om att göra det till en vana. Fast på vardagarna prioriteras nog sömnen främst och sen frukost och fix. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s