Julkalendern, lucka 4

lucka 4

I dagens lucka hittar ni inspiration till julkort. Ni vet väl att vi senast den 14 december behöver posta våra julkort i det röda kuvertet för att de skall hinna fram i tid. Redan långt innan julkalendern tog form har jag spanat in modeller till julkort på Pinterest och sen har jag gjort min egen stil på dem. Varsågoda, årets julkort från Fina Christina.

IMG_0419

Jag får be om ursäkt för den kassa bildkvaliteten! Knäppte bilden i all hast när kamerans batteri blinkade rött. Men i princip så blev det jag tar vad jag har julkort i år. Få se då vem som får vilket av korten sen i sin postlåda. Under tiden jag satt och pysslade dessa så blev jag inspirerad att gå en kurs i textning, ni vet FiaLottaJanssons kurser. Så kanske de kommande julens kort ser annorlunda ut.

Brukar ni skicka julkort? Gör ni dem själva eller köper ni? 

4 thoughts on “Julkalendern, lucka 4

 1. Jag, vi, brukar skicka alla år julkort. Tycker att de är bra mycket roligare att få ett kort i postlådan än ett virtuellt i mejlboxen, så jag hoppas att de jag skickar åt tänker likadant. Har dock minskat i antalet kort som ska skickas. Och vi pysslar ihop dem själva. Känns som det är mera tanke bakom ett självgjort.

  Gilla

  1. Joo, fysiska kort är roliga att få. Så att det finns något annat än räkningar och reklam i postlådan. Jag skickar nästan enbart åt dem som skickar kort åt oss, så det brukar bli den närmaste släkten från båda sidor.

   Gilla

 2. Jag försöker alltid göra själv, eller det blir nästan så att om jag inte har haft tid att pyssla kort så skickar jag inga alls 🙂 kanske tråkigt men jag gillar inte att skicka ”färdiga julkort”.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s