Finlandssvenska bloggkollen 2.0

I somras fixade hon den finlandssvenska bloggkollen, nu kommer den igen i version 2 punkt 0. Carro delar med sig av en blogglista och den är jag inte sen att haka på och fylla i. Vill du läsa vad jag skrev i den första versionen hittar du svaren här.

resizedimage800433-bloggkollen

1. Blir du lätt provocerad av bloggar? Nej, egentligen inte den enda gången jag blev det så var nu på hösten när jag röt i från, sen dess har jag lärt mig att ta lägga skygglapparna på.

2. Har du nångång själv provocerat i din blogg (på flit?) Jag är inte av den typen som provocerar, så svaret blir alltså nej.

3. Vilken är den senaste bloggen du lag till i din lista över bloggar du läser? Det är så länge sen jag lagt till nån blogg nu, men det var kanske Jennys blogg isåfall.

4. 2 bloggar du läser precis varenda dag? Malena och Linda.

5. Vad är det bästa med din blogg? Just nu är det nog att jag kommit på så varierande innehåll och ämnen som är intressanta att skriva om.

6. En bloggare du gärna skulle ta emot tips av när det kommer till din inredning? Camilla, storgillar hennes stil.

7. En bloggare du skulle vilja äta middag med? Ingela, så skulle jag få pröva de där vegetariska/veganska rätterna hon bloggar om nu som då.

8. En bloggare du skulle vilja träna med? Carro, så skulle hon få visa mig Crossfitens värld. Den känns lite spännande.

9. En blogg du saknar i den finlandssvenska bloggvärlden? Jag skulle ha skrivit en skvallerblogg, men nu finns det ju en sån.

10. Ett ämne du är trött på i den finlandssvenska bloggvärlden? Just nu finns det inget sånt ämne..

11. Vad är det konstigaste inlägget du läst på en blogg? Vi har väl alla varit där, men jag säger som Carro, de personer som skriver att de inte har något att blogga om. Då behöver du ju inte sätta dig och skriva det. 😉

12. En blogg du alltid blir glad av? Linn, hon har levererat så länge nu.. Fantastisk kvinna!

13. Vems blogg kommenterade du senast? Och vad skrev du? Jag kommenterade Marias inlägg om goodiebagen från eventet hon var på. Vi har samma problem med att inte kunna ha oäkta örhängen.

14. Om den finlandssvenska bloggvärlden skulle utse ”årets nyårskaramell” vem blogg tror du skulle vinna? Hmm… kanske Sandra, hon har en så mysig blogg och är så kreativ.

15. Vad tycker du är det viktigaste på en blogg? Att människan bakom bloggen är engagerad.

16. Vilken är din favoritgenre på bloggar? Ååh, jaa… bloggar med inriktning på inredning, pyssel och handarbete. Å så en släng av vardag där emellan.

17. Två saker du aldrig skulle blogga om? Personerna i min närhet (på ett privat plan) och mitt jobb, mer än att jag delar med mig av något pyssel ibland.

2 thoughts on “Finlandssvenska bloggkollen 2.0

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s