Frukostflickornas brunch på Sweet Wasa

2015-12-05-Frukostflickorna-008-copy

Sara var där och fotade och alla bilder i detta inlägg är hennes. 

Som jag skrev då i lördags så har de fina tjejerna Michaela och Rebecca hittat varandra genom deras passion för frukost. De har startat ett instagramkonto, frukostflickorna, där de delar med sig av fina frukostdukningar och peppande citat. I lördags hade de fixat sitt första event i samarbete med Sweet Wasa och vi var ett stort gäng unga kvinnor som samlades en tidig lördagsmorgon i Vasa.

2015-12-05-Frukostflickorna-015-copy

Michaela, så fint att se henne igen. 

När vi kom fick vi välja plats och självklart bänkade jag mig i en av de fina gamla träsofforna med fluffiga kuddar. Marika Johansson var där och pratade lite om att älska sig själv och tankens kraft. Hon berättade också om sitt företag Meracus som utför både ytliga och djupa behandlingar för det yttre och det inre. En halvtimme som kändes som fem minuter, så intressant. Jag blev också intresserad av att ta kontakt med Marika för att pröva någon av hennes behandlingar.

2015-12-05-Frukostflickorna-082-copy

2015-12-05-Frukostflickorna-170-copy

Brunchen då? Precis i min smak, bagel med lax och ägg, joghurt med hemgjord mysli och så lite frukt på det. Sen kände jag också för att köpa hem två av caféets kex också, mest för att de hette Ingemar. Å goda var de, så de rekommenderar jag.

Eventet var i det stora hela mycket lyckat och jag har levt på de positiva känslorna som ett stort gäng kvinnor kan ge. Jag hann diskutera det ena och det andra med både frukostflickorna men också med Julia. Det mest intressanta var att vi verkade vara en så pass brokig skara ändå. I vanliga fall åker jag på event som är mer inriktade till bloggare, men här kan jag tänka mig att vi bara var ett fåtal. Jag tror att tjejerna kommer att ordna något liknande till våren och det kommer säkert att bli minst lika bra. Summa sumarum, håll ögonen öppna det här kommer bli fantastiskt!

2015-12-05-Frukostflickorna-270-copy

2015-12-05-Frukostflickorna-273-copy

2 thoughts on “Frukostflickornas brunch på Sweet Wasa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s