Julkalendern, lucka 7

Inlägget är i samarbete med Aveo.

lucka 7

Julen är glädjens tid och vem tycker väl inte om att få lite gåvor också. I julkalenderns andra utlottning finns en fin ljusstake av märket House Doctor i vinstpotten. Priset den här gången kommer från Aveo som är en firma belägen i Vasa, de satsar mycket på inredning och inredningsplanering och har en sida som också sköter byggande. Numera har Aveo också en webshop och den hittar ni om ni klickar på länken uppe i hörnet.

square-ljusstake-liten

Ljusstaken Square Midi från House Doctor kan bli din. 

Precis som vid den första utlottningen är allt du behöver göra kommentera för att vara med. Tävlingen avslutas och en vinnare dras och kontaktas den 11 december kl. 20.00. Så se till att kommentera med en fungerande email-adress.

Lycka till!

43 thoughts on “Julkalendern, lucka 7

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s