Julkalendern, lucka 9

lucka 9

Jag börjar hitta stilen för vårt hem och i år går också julen mera i den stilen. När jag redan i slutet av oktober började fantisera om julpynt så lockades jag av den naturnära känslan och stilen. Lite grönt, grått, vitt och metaller. Dels beror det kanske på att vi kommer åka bort ganska snart efter allt julfirande och dels så tycker jag det är så vackert.

I dagens lucka bjuder jag på några inspirerande bilder i den mer naturliga stilen till julinredningen. Exakt hur julen kommer att se ut hos oss i år kommer ni få se i ett senare skede, men inspirerad av julkollaget jag knåpat ihop på Pinterest, det är jag verkligen.

1c0bc2e2bf372751b5ce3c859c318c4e 4c8181edc7adbbeff277aba39fa0c20e IMGP5691

Bildkälla bild 1 / Bildkälla bild 2 / Bildkälla bild 3

Hur skall din julinredning se ut där hemma i år?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s