Att ha en kalasmånad

Jag och min syster har den äran att få vara faddrar åt två av våra släktingars barn. Båda barnen är födda samma år och det var inte många helger mellan varandra som vi stod vid dopet. I år fyller barnen 8 och det vankas kalas så här i juletid.

Innan jag åker iväg på både sångövning och kalas idag så skall jag bjuda på några utvalda bilder från det första kalaset hos vår syster. Där fanns både en söt kattunge, två vilda hundar och så en massa släktingar förstås. Men, idag blir det enbart några detaljerbilder.

IMG_0359

IMG_0384

IMG_0412

4 reaktioner på ”Att ha en kalasmånad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s