Julkalendern, lucka 14

lucka 14

Det är ju inte enbart vi vuxna som vill fixa och dona inför julen, barnen tycker det är minst lika roligt att pyssla och hjälpa till i julstöket. I mitt jobb börjar vi förbereda för julen redan i slutet av november och till lilla jul klär vi alltid granen och pyntar. Så hela december, eller ja fram till jullovet så lever vi med julpynt i alla de former.

Idag delar jag med mig av två enklare julpyssel som vi har gjort med förskole- och dagisbarnen i min grupp i år. Det är ett ljus att ha i fönstret och så en liten tomte. Speciellt ljuset förde mig tillbaka till lågstadietiden, då var pyssel med svart kartong och silkespapper ett stående inslag i nästan varje årskurs.

Tomten kräver att du har lite mera material, träklocka, flirtkula, kula till näsan och filttyg. Mössan är gjord av tubband som vi har en del av hos oss. Om du vill leta mera inspiration till julpyssel med barn så kan jag rekommendera två bra bloggar: Min Naturliga Sida och Skapligt Enkelt.

Lycka till i pysselverkstaden!

2 reaktioner på ”Julkalendern, lucka 14

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s