Julkalendern, lucka 15


lucka 15

Jag älskar att ställa till små bjudningar och kaffekalas, att få dona i köket och sen bjuda över vänner eller familj. Idag delar jag med mig av ett omtyckt recept som jag har sett flera variationer på under de senaste åren. Själv har jag fått just det här receptet efter en kväll tillsammans med gamla arbetskompisar och tycker att det är riktigt enkelt och gott. Jag pratar förstås om fröknäcke. Ett perfekt kex att bjuda på vid glöggkvällen eller när det kommer oväntat besök. Lite god ost eller marmelad på och du har ett gott kvällsmål, mellanmål eller frukost.

recept

Varning, fröknäcket är gott men ät inte för mycket för då får du ont i magen!

4 thoughts on “Julkalendern, lucka 15

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s