Att få påverka

Hallå på er! Jag håller som bäst på att planera inlägg som kommer upp medan vi är på resa. Vill ju inte lämna bloggen vind för våg i två veckors tid. Så nu tänkte jag att ni får vara med och påverka lite.. Finns det något speciellt som du skulle vilja läsa om? Har du idéer på inlägg eller varför inte rubriker? Kommentera gärna så skall jag se om jag kan verkställa era önskningar.

Ha en fortsatt fin dag!

12277482_1533812633610329_391031921_n

En överredigerad måndagsselfie från mitt instagramkonto.

2 thoughts on “Att få påverka

 1. Jag önskar lite inspiration till matlagningen eller tips till goda efterrätter 🙂
  Veckans matsedel?
  Gott till fredagsmyset?
  Berätta något om dig själv som kanske vi läsare inte vet om dig?
  🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s