Julkalendern, lucka 16

Lucka 16

Få saker ger sån stämning som julmusik. Jag brukar börja lyssna rätt tidigt, eller ja i lilla julshelgen dammar jag av spotifylistan med julmusik eller vrider igång julradio.se. Som jag tidigare nämnt är jag en allätare när det gäller musik, jag lyssnar efter sinnesstämning helt enkelt. I dagens kalenderlucka bjuder jag på några av mina julfavoriter.

Håkan Hellström & Plura Jonsson – Fairytale of New York. 

Helen Sjöholm – Koppången.

Ronan Keating – Winter song

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s