Att tänka på bloggens framtid!

Tänk vad glad jag är att jag tog kontakt med Silje och att vi började podda tillsammans. Förutom poddrelaterade grejer så pratar vi också mycket annat mellan varven. Bollar bloggfunderingar och utvecklingsmöjligheter bland annat, tipsar varandra om ditt och datt.

När vi pratade bloggar i vårt andra avsnitt av podden så menade jag att man inte behöver ha en nischad blogg för att växa. Å det tror jag fortfarande att man inte behöver, även fast många bloggtips hävdar det. Nå, jag har börjat fundera mer och mer på bloggens utveckling och kommit fram till att jag skall nischa min blogg lite grann åtminstone. De mest drastiska förändringarna blir att några utfyllnadskategorier försvinner och att jag kommer satsa mera på det jag genuint brinner för.

Så går tankarna ikväll och äntligen känns det som om jag är på rätt spår. Nu är det bara det tunga jobbet kvar att gå igenom inlägg och radera eller kategorisera om och fixa fungerade etiketter till alla inlägg. Men tur att det är så roligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s