Julkalendern, lucka 17

lucka 17

I år har jag försökt fixa ett nytt pynt, ja för mig är det nytt. Jag har prövat sticka julgranskulor enligt Carlos och Arnes beskrivning och deras beskrivning finns också hos Novita. Det var pilligt och svårt och särskilt snygga blev de väl i slutändan inte. Men övning ger färdighet tänker jag. Jag ville sticka en i de klassiska röda/vita julfärgerna och en i grå/vitfärgskala. Garnet jag använde var Novitas nalle, det fungerade faktiskt rätt bra ändå.

Så ja, dagens lucka och tips för den händige handarbetaren är stickade julkulor!

IMG_0511

IMG_0514

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s