Fredagsfrågan #20. Hur såg du ut som 18-åring?

I denna veckas fredagsfråga får vi ta en promenad ner för minnenas stig. Vi skall åka ända tillbaka till 2007, året då jag fyllde 18 år. Det är ju inte så länge sen, men det är alltid roligt att göra små tillbakablickar till vissa olika händelser.

15360384

Arton år, jag gick mitt sista år på frisörutbildningen och hann pröva en del frisyrer och hårfärger. Mest minns jag kanske de hemska hårförlängningarna jag fick skaffat då. Världens sämsta kvalitet! Jag sminkade mig ganska mycket och tyckte väl att livet var helt fantastiskt skoj för det mesta. Vi bodde på internat och hittade på en del bus och tokigheter. Egobilder (som selfies hette då) finns det gott om och det är skrattretande att se alla poser jag försökte mig på med min första egna kamera.

PB130018

Tänk vad mycket som hänt och vad mycket jag lärt mig på 8 år. Nu är jag nyfiken på att veta vem du var och hur du såg ut när du var 18. 

7 thoughts on “Fredagsfrågan #20. Hur såg du ut som 18-åring?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s