Julkalendern, lucka 20

lucka 20

Känner du ett behov av att koppla bort från julstressen en stund? Står julklappspapper, chokladkonfekt och julmatshandel dig upp över öronen? Jag har ett förslag, om du bor i Österbotten kan du sätta dig i bilen på tisdagkväll och köra till Oravais kyrka. Där får du sätta dig i bänken och njuta av ett kyrkorum enbart upplyst av levande ljus, tyst och andaktig stämning. Sen får du lyssna på sång och musik i ungefär en timme. Kanske sjunger vi dina favoritjullåtar. Jag kan garantera att du går ut ur kyrkan betydligt mera lugn och harmonisk än innan. Psst.. Kom i tid, för det brukar vara fullsatt.

12310445_10208116792067557_7218277126379499773_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s