Julkalendern, lucka 21

lucka 21

Jag vet att ni är några som har efterfrågat fler bilder från vårt hem. Idag kommer ni inte bli besvikna tror jag, eftersom jag ger er en hel drös med julbilder. Årets jul hos oss är väldigt småskalig och naturlig, men visst finns de små julröda elementen där också. Å jag veet att jag sa i videobloggen att det inte blir nån gran, men det blev en liten bordsgran i alla fall.

IMG_0526

IMG_0527

IMG_0528

IMG_0531

IMG_0532

IMG_0537

IMG_0540

IMG_0542

IMG_0544

IMG_0546

IMG_0547

8 reaktioner på ”Julkalendern, lucka 21

  1. Ser riktigt mysigt ut! Jag gillar också mer det där småskaliga och naturliga, julen måste ju inte vara superglittrig och prålig. Söt liten gran! Påminner om lillajulgranen vi alltid hade när jag var liten! 🙂

    Gilla

  2. Vilken söt liten gran ❤
    Jag blev så inspirerad av er podd om när det är dags att skaffa barn att jag "måste" skriva ett helt blogginlägg om det, men inlägget finns tills vidare bara i mina tankar 🙂 Hursomhelst så kändes det att en futtig kommentar är alldeles för lite, jag har så mycket att säga om just det ämnet…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s