Julkalendern, lucka 22

lucka 22

I år är julens blommor vita och för första gången har jag en egen amaryllis. Jag är inget stort fan av julblommor egentligen, men hyacinter och dess doft förknippar jag alltid med julen. Det sitter i från barndomen, för när hemmet och mitt flickrum var julstädat fick jag en egen hyacint att ha hos mig.

IMG_0484

IMG_0489

I fjol tog jag till mig en ny tradition när det kommer till julblommor, att köpa hem en bukett tulpaner. Jag beställer alltid hos Vörå Blomstertjänst några dagar innan jul för att kunna njuta av buketten under julhelgen. Årets julbukett kommer hem till mig idag, så jag lovar visa den till er i mellandagarna. Kanske ni får en tjuvkik på den via instagram.

Julblommor, för mig ett enkelt och vackert sätt att inreda i juletid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s