Julkalendern, lucka 23

lucka 23

Dan före dopparedan och jag skall berätta för er om en tradition som har blivit minst lika viktig som julfridskonserten och pepparkaksbakningen. Varje år i säkert 10 års tid, ja mer eller mindre, har vi samlats med barndomsvännerna kvällen före julafton. Vi har alla tagit med oss något lite ätbart och de senaste åren har också secret santa kommit på besök.

Glöggkväll med barndomsvännerna, tänk att vi alla har möjlighet att samlas under en och samma kväll med vårt lilla gäng. Vi äter och pratar, går igenom det gångna året, förväntningar inför det nya året och om någon har önskat sig något speciellt till julklapp.

Jag skulle leta efter bilder eller blogginlägg från de tidigare åren, men det verkar som om jag har varit extremt dålig på att dokumentera just våra glöggkvällar. Eller så beror det på att vi alltid har så trevligt så att jag helt glömmer bort att fotografera. Men, som tur har den enda av mina bloggande barndomsvänner dokumenterat förra årets glöggkväll hos oss.

Ni hittar Victorias inlägg här.

4 reaktioner på ”Julkalendern, lucka 23

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s