Julkalendern, lucka 24

lucka 24

Så var det dags, tänk att kalenderns sista lucka redan är här. Tiden fram till jul har gått så hiskeligt fort, men det har varit en rätt rolig tid ändå. I hälsningen pratar jag om att ni får kommentera under detta inlägg, men det är ju uppe i höger hörn ni hittar kommentarerna. Nu avslutar jag med en videohälsning till er och hoppas att ni får en fin julhelg!

 

4 reaktioner på ”Julkalendern, lucka 24

  1. Jag vill tacka dej för att du orkat göra en julkalender och satsat. Fast jag int kollat in var dag, men haft flera luckor ” att öppna” en annan dag istället har ju gjort det mycket roligare 🙂 Stort eloge till dej! God Jul på dej å dina nära och kära.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s