Fredagsfrågan #21. Vad finns i din väska?

IMG_0521

Vad människor har i sina väskor, då delar de med sig av sitt liv lite mera tycker jag. Det är alltid lika roligt att se liknande inlägg på andras bloggar. Så veckans fredagsfråga är således vad jag har i min väska. Kort bakgrundshistoria: väskan är ett rea-fynd köpt på Åhlens i Umeå under våren. Väldigt stor så där ryms massor av grejer, även en hel del sand har jag märkt. Konstigt hur dagisgårdens materia hittas på alla möjliga konstiga platser.

IMG_0522

Detta finns i min väska: Min börs från Marimekko, kalender från personlig almancka, en påse med diverse småsaker som t.ex. bindor och säkerhetsnålar, lösa förnödenheter som tuggummi, pastiller för fräsch andedräkt, läppomada, handkräm, concealer, godaste Läkerolpastillerna, en penna, flera uppsättningar med nycklar, privata och arbetstelefon samt allt som oftast en lista med vad som skall handlas. 

Då kan ni ju tänka er att detta ligger i en salig röra på botten av väskan och sen finns det utrymmer för minst lika mycket till i min väska också. Perfekt storlek förresten när man skall bort en kväll till några vänner och dricka vin, för det ryms en vinflaska i den också.

9 thoughts on “Fredagsfrågan #21. Vad finns i din väska?

  1. Kul med väskinlägg, tror jag ska haka på ide´n nån gång när jag får bloggtorka 🙂
    Fick själv en vit bagpod, dvs en väskinsats av jultomten och den är guld värd! Skrev om en sån i min julkalender i lucka 4 ( https://livingwithmycamera.wordpress.com/2015/12/04/lucka-4/ ) Vit är lite ömtålig kanske men å andra sidan så urskiljer man lättare vad det är i den. De svarta är snyggast men mörkast att leta i. Men det superpraktiskt att byta väska och bara flytta över rubbet så det hålls var det ska hållas. Resten som seglar löst är sånt som inte alltid finns i väskan.
    Och ja, jag förstår att mannen tyckte jag skulle ha en väskinsats, för enligt honom är en kvinnas handväska ett svart hål. Lägger hon in nåt där försvinner det och hittas aldrig igen… haha

    Gilla

  2. Vad skoj, ett sånt inlägg har jag också skrivit nån gång, fast det var flera år sen. Kanske något att lägga på minnet och skriva om en annan dag. Jag minns att jag den gången fick frågan vad jag skulle ha glansbilden till (jag hade en glansbild med lilla My på i handväskan), och eftersom den liksom bara hade hamnat där (minns inte varför) så försökte jag vara kreativ och skriva när man skulle kunna ha användning för den 🙂 Nu har jag ingen glansbild i väskan (tror jag iaf).

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s