Att ha några lugna dagar.

Så var julfirandet över och vi har hunnit med en hel del olika saker. Nu siktar vi in oss på några lugna och lediga mellandagar, precis som Maria skrev så är mellandagarna bäst. Om några timmar är det dags att trängas med folk på mellandagsrean. Sambon fick presentkort till nya byxor och de ska förstås införskaffas redan idag.

Om jag hade varit snäll i år? Ja det tycker jag, nu kan vi äntligen gå i bastu på riktigt, jag skall få boka in en skönhetsbehandling sen när vintern känns som jobbigast och så skall vi ju premiärfixa mat i vår sarpaneva-gryta också.

IMG_0592

Bloggen har jag inte riktigt kunna hålla mig ifrån under julhelgen, så jag har fixat i kulisserna dvs. tidsinställt inlägg. Förbered er på att avsluta 2015, tankar inför 2016, ett nytt poddavsnitt och lite gott och blandat. Att kunna tidsinställa inlägg är en av mina favoritfunktioner här på wordpress, då kan jag sköta annat och bloggen sköter sig själv.

Ha en fin måndag!

2 thoughts on “Att ha några lugna dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s