tvåtusen15 part two

Inför det här inlägget har jag fått gå tillbaka i arkivet och se, vad skrev jag vid ungefär samma tid i fjol? Vad hade jag för förväntningar då? Vad var mina planer? Nu är det dags att utvärdera det gångna året och se vad det blev av det. Jag kommer inte att göra en särskild utvärdering månad för månad utan har valt att plocka fram vissa speciella händelser under årets gång.

Det bästa med ett bloggarkiv är att du kan hitta inlägg som du helt har glömt bort. Jag läser inlägget jag skrev 8 december 2014 och inser att jag klarat av alla utom 1 punkt. 5 chins på raken, som jag försökte med det målet men fick ge upp, besegrad av fegheten och rädslan för att få hela ställningen att vinka.

Sen läser jag det här inlägget, från januari i år. Då i januari ville jag inte kalla dem målsättningar heller, jag tänkte väl mera på riktlinjer för tankarna. Ja, jag har blivit lite bättre på att tänka efter först och lova sen, det är något som jag jobbar med nästan dagligen. Att minimera och maximera delar av kosten har gått med varierande resultat under årets gång och jag känner att jag i nuläget är inne på ett bra spår. Böckerna, ja det blev fler än 12.. Exakt hur många och vilka böcker jag har läst i år kommer ni snart få veta. Träningsinspirationen har varit på dalande största delen av året, men sen började jag springa! Jag som aldrig varit någon sån typ. Idag njuter jag av det och ser att det verkligen går, jag springer!

IMG_9524

Bloggen och jag har haft ett bra år, ett rätt kravlöst år med massor av inspiration vissa dagar och mindre de andra dagarna. Pricken över i var bloggjulkalendern och så förstås galan. Under året har jag startat upp två andra projekt som jag skall lägga krut på 2016. Jag pratar om mitt instagramkonto @stinas_kreativa och podden. 2015 har varit ett omvälvande år i den sociala medie-världen. Vi har haft duster och vilda diskussioner, vi har haft fantastiska och peppande stunder också. Jag tror att vi alla har lärt oss något av det här året.

Men jag då, mitt personliga jag.. vad tycker jag om 2015? Det har varit ett händelserikt år, på så många plan. Men hur skulle du utvecklas om du inte gick genom olika händelser, både positiva och negativa. Jag har lärt mig en hel del om mig själv och om människor. Jag har insett hur skönt det är att vara på en ”äldre” sida av livet och ha många saker på det torra. Men att samtidigt ha så mycket mer att se framemot.

Jag tackar året som gått, de människor jag mött och fått dela dagar och stunder med. Jag gick in i det här året med en bra känsla, en känsla som har hållit i sig under hela året. Nu tar vi och avslutar den här boken. Nu finns det inget mer vi kan göra. Istället blickar vi framåt, öppnar en ny bok och påbörjar ett nytt år. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s