Vinterns handarbetsprojekt

Handarbetsinspirationen lyser verkligen inte med sin frånvaro just nu, det är snarare så att jag inte riktigt vet vilket projekt jag skall börja med först. Jag har så många roliga grejer jag vill skapa och göra och det riktigt kliar i mina fingrarna att få börja på.

Under vintern skall jag åtminstone få klart följande:

IMG_0651

Jag har på känn att åtminstone de två första projekten kommer bli färdiga ganska snabbt. Sen har jag lite funderat på att antingen virka eller sticka en sittpuff också. Jag pinnar ofta en hel del handarbetsrelaterade bilder och du hittar stickade, virkade och sömnadsprojekt på min Pinterestprofil.

Har du några handarbetsprojekt på gång? Är det något speciellt handarbetsrelaterat du skulle vilja att jag bloggar om?

2 reaktioner på ”Vinterns handarbetsprojekt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s