10 instagrambilder från december

Så har ytterligare en månad gått och det är dags att gå igenom december i instagramflödet. Som vanligt har jag valt ut 10 bilder som får representera år 2015 och den sista månaden. Vill du följa mig på instagram så hittar du min profil på @finachristinas.

dec1 dec2 dec3 dec4 dec5 dec6 dec7 dec8 dec9 dec10

Goodiebagen från Frukostflickornas event // Filmning till kalenderluckorna // Solsken i decemberskog // Tomtevinden // Godaste salladen på Sweet Vasa // Mitt snapchat-konto // De nostalgiska röda papperspåsarna // Goda julbakelser på jobbet // Inför Julfridskonserten // Solsken på årets sista arbetsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s