Fredagsfrågan #24. Vad finns på min shoppingslista inför vintern?

Jag vet ärligt talat inte riktigt när jag sist har shoppat kläder åt mig. Kanske var det i somras när jag köpte den där maxiklänningen, eller när jag fyndade i Hannahs garderob under loppisracet i Vörå. Ja, det måste nog bli i somras. Så med andra ord är jag inte riktigt på topp med det här att handla nya kläder. Men det betyder ju samtidigt inte att jag inte vill köpa nya kläder, jag är väl kanske enbart lite lat.

Nå, på min shoppinglista den här vintern hittas det: en snygg fleecetröja, såg några passliga modeller på en av Vasas sportaffärer. Linnen och t-shirts i basfärger och nya jeans. I nuläget har jag ett par jeans som jag använder, ett par! Det mest akuta är att hitta ett par jeans alltså. Men det är samtidigt också det mest jobbiga, kanske jag är på humör imorgon för att åka in till GW-galleria och leta efter ett par passliga byxor åt mig.

Har du något speciellt som finns på din shoppingslista nu i vinter?


Fredagsfrågan är en återkommande bloggserie.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s