Årets första fynd

Äntligen! Redan under resan började jag planera vad jag skulle göra när jag kom hem, och loppis stod högt uppe på listan. I fjol försummade jag verkligen loppisrundorna mina, tänkte att jag inte hade tid eller råd. Ibland kommer jag hem med just ingenting och ibland hittar jag massor under mina rundor.

Idag kände jag mig taggad, har hunnit sova ikapp hemresans sömnbrist och var lätt uttråkad. Så jag tog en sväng till Fyndis, egentligen för att boka bord åt mig själv. När jag gick där bland hyllorna så insåg jag att i år skall jag verkligen inte försumma det här med loppisbesöken. Det är sånt som ger mig själaro och inspiration. Å redan nästa helg har jag tänkt göra ett besök till Eva & Adam.

IMG_1116

Årets första fynd blev vintertights från Adidas, två sköna stickade tröjor och en liten kruka. På väg hem kom jag på att jag skall dokumentera år 2016s loppisfynd i något av de små häften jag har. För att i slutet av året se vad jag hittat i loppishyllorna och hur jag tänkt då.

 

4 reaktioner på ”Årets första fynd

  1. Ping: Att hitta matchande loppisfynd | Fina Christina

  2. Jag har också det senaste halvåret ungefär försummat loppisrundorna. Det känns som att kvaliteten på sakerna som säljs på vanliga loppisar har sjunkit (eller så har jag bara blivit väldigt mycket mer kräsen?) och jag har inte känt så stor lust att gå runt och rota i högar med noppiga, smutsiga och söndriga kläder. Jag hoppas det bara är en tillfällig svacka (både min loppislust och kvalitetsförsämringen).

    Det är en superbra idé att skriva ner vilka fynd man gör, för det är ju oerhört spännande att efter ett år bläddra tillbaka och se och minnas! 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s