#positivitetsutmaningen

I det senaste poddavsnittet gav vi varandra och er lyssnare en utmaning. För att få in det här med positivitet direkt från början av 2016 så behöver du ju börja någonstans och varför inte börja med dig själv.

IMG_1122//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Ja, jag vet att jag har fel # i min bok. Fattar inte varför jag inte valde den # istället för den betydligt svårare positivitetsutmaningen.

I två veckors tid skall vi skriva ner åtminstone tre positiva grejer för varje dag. Det kan vara små eller stora saker, helt självklara händelser och vissa dagar behöver du verkligen tänka en extra gång innan du hittar något att skriva ner.

Tanken bakom #positivitetsutmaningen är att hitta det där positiva i varje liten del av livet och vardagen. Så, i nästa poddavsnitt så får ni veta hur det gick för oss och så får ni ta del av en ny utmaning.

Vill du förresten ta del av utmaningen eller har du ett passande inlägg eller en peppande bild som passar in på ämnet. Tagga dina bilder eller inlägg med #positivitetsutmaningen så hittar vi er lätt. Är det förresten nån av er som lyssnat som hakat på vår utmaning? Å hur upplever ni den?

Mot ett positivare 2016!

One thought on “#positivitetsutmaningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s