Fredagsfrågan #25. Vad drömmer du om?

Det är ack så viktigt att ha drömmar, det har jag ju skrivit om tidigare och det har vi också pratat om i något skede i podden. Då när jag skrev mitt förra inlägg om mina drömmar så blev ju faktiskt en av de där sakerna verklighet ganska snart efter. Det är så klart podden jag pratar om.

 • Lära mig segla med Bounty
 • Starta någon form av företag
 • Hoppa bungeejump
 • Resa till Australien, Usa och Thailand
 • Göra en podd tillsammans med någon
 • Lära mig köra motorcykel
 • Springa ett motionslopp
 • Renovera ett gammalt hus
 • Utbilda mig till ”livscoach”
 • Dra en kurs
 • Hålla en föreläsning
 • Åka på fotoresa, gärna till fjällen och fota norrsken eller för att fota björnar

Några drömmar har det kommit till på min lista som jag skrev under hösten. Skall bli intressant att se efter sommaren om det är ytterligare någon grej jag får kryssa av. Redan nu är jag lite intresserad av att förverkliga åtminstone en av grejerna på listan. Men desto mer tänker jag inte orda om det förrän jag faktiskt vet om det blir av.


Läs mer om fredagsfrågan, en återkommande bloggserie.

4 thoughts on “Fredagsfrågan #25. Vad drömmer du om?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s