Att komma ikapp med vardagen

Det tog en vecka innan jag var i kapp med nuet och verkligheten efter vår semesterresa. Det har varit rätt tyst på bloggen, några enstaka tidsinställda inlägg om resan och annat. Jag har helt enkelt haft lite tidsbrist om vi säger så. Eller så har det varit ett medvetet val att fokusera på att få igång vardagen igen. Helst hade jag ju förstås stannat kvar i det softa semesterläget, men det är ju trots allt inte så länge till sportlov.

IMG_1126

Jag har hunnit fota lite, snabba bilder på vacker januarisol och uppgående fullmåne. Börjar mer och mer inse att jag vill skaffa mig ett nytt objektiv, för att kunna utveckla mitt fotograferande. Känner att mitt basobjektiv börjar lägga käppar i hjulen för de bilder jag vill ta. På tal om fotografering så blir en fortsättningskurs av, så den anmälde jag mig till direkt jag fick mail om det. Är så taggad på att få fortsätta kursa inom ett intressant ämne.

IMG_1146

Nu kavlar jag upp ärmarna och tar tag i allt det som lämnat den senaste veckan. Uppdatera här och var, tidsinställa inlägg för kommande vecka och fota en ny bloggheader. Sånt denna sköna söndag hos mig!

2 thoughts on “Att komma ikapp med vardagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s