blogga.fi

blogga

Kära bloggvänner, podcastlyssnare och bloggläsare ytterligare ett socialt medie, för att hålla reda på dina favoritbloggar och poddar i svenskfinland, har skapats. Jag pratar såklart om blogga.fi , där kan du som bloggare eller poddare registrera dig och dela med dig av ett inlägg per dag. Sen finns det också möjlighet att gilla olika inlägg, genom att klicka på det lilla röda hjärtat under varje inlägg. I dagens gilla-samhäller så passar det ypperligt. Människor har en tendens att finna det enklare att klicka på ett litet hjärta än att kommentera.

Jag hurrar och välkomnar blogga.fi till internet. 

2 reaktioner på ”blogga.fi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s