Fredagsfrågan #26. Vilka är dina planer för helgen?

Efterlängtade fredag! Veckan har varit intensiv och jag har haft en ledig kväll förutom idag. Det blir vad du gör det till! Nå, nu har jag tankat energi inför helgen genom att sova två timmar på soffan och sen ge mig ut på en 45 minuters promenad. Men ja, det var ju mina helgplaner som veckans fredagsfråga handlade om.

Jag har faktiskt inte en endaste plan för den här helgen. Jag hade tänkte åka in till Vasa också se dj Hurritron ikväll, men ja jag lämnade ju på soffan. Sen hade jag tänkt besöka Norrvalla fitnessevent imorgon, men det var bara Loftsans föreläsning och träning som lockade. Så det blir en hemmahelg och jag har tänkt parkera mig i köket. I skrivande stund marineras älgsteksbitar i rödvin och kryddor och imorgon skall jag för första gången tillreda älg och dessutom i vår nya gjutjärnsgryta.

Sen hittade jag ett recept på kanelbullemuffins också, det låter ju helt fantastiskt gott. Så en helg i köket får det bli, varvat med promenader förstås. Så att jag får rum med både muffinsar och älggryta. Ja, så lovar jag uppdatera Kap Verde-kategorin lite också. Har några inlägg kvar och en hel del bilder som jag vill visa.

Ja just ja, poddens åttonde avsnitt kommer ju ut på söndag också och då kära vänner ska vi snacka resor!

psst.. följ mig på instagram @finachristinas eller snapchat stiiniwiini om det är så att du vill se hur det går för mig i köket i helgen. Vad har du på gång denna sista helgen i januari? 


Fredagsfrågan är en återkommande bloggserie. 

3 thoughts on “Fredagsfrågan #26. Vilka är dina planer för helgen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s