Fredagsfrågan #27. Vilka 3 saker klarar du dig inte utan?

Så var det dags för ytterligare en fredagsfråga och den har fredagen skall vi kika på vilka tre saker jag inte klarar mig utan. Det finns ju en hel del grejer du som människa använder dagligen, vissa för att du vill, andra för att du måste och en del för att du faktiskt behöver. Att välja tre av dem var verkligen inte enkelt, men till sist föll valet på följande:

IMG_1283

  • Telefonen, utan den skulle jag inte kunna nå andra och andra skulle inte kunna nå mej.
  • Läppomada, jag köpte mitt första Babylips i somras och just nu under vintern använder jag det flera gånger om dagen. Som tur har jag inte fått några problem med extra torra läppar av Babylips, som jag vanligtvis får av många andra läppomada.
  • Bilen, min fina fina bil. Nog var jag ledsen först när jag var tvungen att köpa ny bil. Men nu skulle jag inte byta bort min Auris för något i världen.

Nu är jag ju nyfiken att veta, vilka 3 saker klarar du dig inte utan?


Fredagsfrågan är en återkommande bloggserie.

6 thoughts on “Fredagsfrågan #27. Vilka 3 saker klarar du dig inte utan?

  1. Det är ungefär samma saker som du, telefonen är man ju nog beroende av numera ”ifall det skulle vara något”. Och jag klarar mig inte heller särskilt länge utan läppomada. Minns en gång när jag glömt ta med läppomada och fick vara utan en hel helg vid släktens stuga, katastrof! 😯 Sen den 3:e och sista saken blir svårare att bestämma, men nu så här vintertid får det bli handkräm. Får så lätt väldigt torra händer, särskilt om jag gör något så jag ofta måste tvätta händerna/ha dem i vatten.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s