Snackis – destination Kap Verde & Venedig

Vår andra snackis är ute, en fortsättning på reseavsnittet. I den här snackisen ger jag mina bästa tips kring Kap Verde och Silje berättar om hur du kan få både strandsemester och stadsliv i Venedig. Du hittar vår snackis Destination Kap Verde & Venedig här och vårt reseavsnitt Kinesisk chickenfoot & bosslady här.

snackis2citat

Ni som redan har lyssnat på vårt reseavsnitt, vad tycker ni? Många har ju kommenterat här på bloggen att de tycker att mina Kap Verde-inlägg är intressanta. Det är ju förstås väldigt roligt och meningen med kategorin och inläggen är att inspirera andra som är på väg eller drömmer om att åka iväg till Kap Verde. Men, idag var det snackisens tur och ni får höra lite mer om våra resor.

Nästa söndag kommer följande avsnitt och då har vi roliga nyheter och annat kärleksfullt att dela med oss av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s