Fredagsfrågan #28. Vilket blogginlägg är du stoltast över?

Veckans fredagsfråga är en rätt knepig en och jag har gått och funderat på den hela dagen. Egentligen är jag stolt över alla mina blogginlägg, på ett eller annat sätt. Men nu skall jag då försöka välja ett av dem alla. Då bläddrar jag kanske helst i min kategori tankeställare & funderingar, där jag låter de där svårare inläggen ta plats. För där finns många inlägg som jag kan säga att jag är stolt över.

Just idag faller lotten på inlägget, direkt från hjärtat. Ett inlägg som jag skrev och tryckte på publicera innan jag hann tänka desto mer och responsen var väldigt intressant att få. Vissa kände igen sig, andra gav mig pepp och insikter. Ja, så det är väl inlägget jag är mest stolt över just nu.


Fredagsfrågan är en bloggserie du kan läsa mer om här.

2 thoughts on “Fredagsfrågan #28. Vilket blogginlägg är du stoltast över?

  1. Måste säga att det inlägget var ett av de intressantaste jag läst faktiskt, både tänkvärt och med hög igenkänningsfaktor. Tycker det var bra du vågade öppna dig och dela med dig av dina tankar kring det här med bloggande, för du är ju definitivt inte ensam om dessa funderingar! Så det var verkligen ett ämne värt att ta upp. Tummen upp! 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s