Lite mera instakärlek

Inspirerad av våra kärlekspilar så fortsätter jag på instagramtemat denna vecka på bloggen. Som jag lite nämnde i poddavsnittet och som vi talat om i en av våra snackisar så är instagram en aldrig sinande källa av inspiration för mig. Jag älskar att sitta och surfa runt på diverse olika konton och hittar nu som då nya inspirerande personer att följa.

IMG_1356

Just idag vill jag tipsa er om tre favoriter som jag följer via mitt vanliga konto @finachristinas och tre favoriter som jag följer via mitt intressekonto (handarbete, inredning och loppis) @stinas_kreativa. Kika gärna in och följ!

Så först ut är tre konton som @finachristinas följer och gillar extra mycket:

  • @mikutas , ett konto fyllt av läckra modebilder. Hon har verkligen en skön stil Jacqueline Mikuta, en stil jag skulle kunna kopiera rakt om av pengarna tillät.
  • @hiippieshake , Veronica började jag följa efter att ha tipsats om hennes konto av Maria. Verkligen en asgrym kvinna som tar det här med selfies till en ny nivå. Hon är också en hejare på att peppa och jag tycker hon borde blogga!
  • @elin.g.dellkrans , här blandas vardagsliv med andra vackra bilder. Elin har också blogg och bor på andra sidan viken här, alltså Umeå. Verkar som en otroligt trevlig kvinna som inspirerar mig till att spendera mer tid i köket.

Dags för tre konton som är intressanta ur synvinkeln för mina intressen på @stinas_kreativa:

  • @madlandley , fantastiska matbilder! ❤
  • @fejktorpet , fina inredningsbilder med lite mer färg än bara de där vita kontona.
  • @tinnila , vardagsbilder, en hel del inredning och så förstås deras söta katt.

Nu vill jag ha era tre bästa instagram-tips. Det får gärna vara vackra vardagsbilder, inredning, handarbete eller fotograferingsinspiration. Jag vill fylla mina flöden med mycket energi och inspiration denna vår. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s