Fredagsfrågan #29. Vilken är din favorit fredagsmat?

Jag älskar mat, både att laga och att äta. God mat skall det vara, helst den där sorten med massa god sås och sallad med extra allt. Eller en mediumstekt biff med ett riktigt gott rödvin till, som jag njuter när jag får äta alltså. Nå, fredagar är inget undantag egentligen. På fredagar brukar jag försöka att fixa något riktigt gott och det blir ofta vad jag råkar vara sugen på i stunden. Pizza, pasta, matig sallad, biff, paj, wok med grönsaker och kyckling. Men just idag blir det en favorit som jag bara får ha för mig själv: tacogratäng.
IMG_1397
Min sambo avskyr tacos och tortillas, eller ja han äter det om det verkligen inte finns något annat på menyn. Det är nog något med smaken, kryddningen kanske. Å så hör ju inte chips hemma i maträtter anser han. Men, ja.. tacogratäng alltså. En favorit som kan varieras i det oändliga men ofta kör jag på chips, salsasås, krydda, kött, creme fraiche, riven ost, ananas och majs.

Så nu skall jag bara publicera detta inlägg och sen äta en stor portion tacogratäng. Mitt fredagsmys! Vad äter du helst på fredagar? Berätta gärna.


Fredagsfrågan är en återkommande bloggserie.

 

4 reaktioner på ”Fredagsfrågan #29. Vilken är din favorit fredagsmat?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s