Små stunder #4

IMG_9400

Canon Eos 100d / EF-S18-55 mm f/3.5-5.6 IS STM. Brännvidd:  18 mm. Bländare: f/11.0. Slutartid: 1/8.

Dagens stund får bli en av de många bilder jag fotade under fotoutflykten till Fjärdskär med fotokursen i höstas. Just den här kvällen blev jag riktigt intresserad av att fortsätta fotografera natur- och landskapsbilder. Så nu sitter jag och klurar på vilket sorts objektiv jag skall köpa så att jag får en utmaning när det gäller just landskapsbilder.

6 thoughts on “Små stunder #4

  1. Skulle också satsa på vidvinkel då 🙂 köpte själv min första vidvinkel 14-24 i somras, men har inte riktigt hunnit utnyttja den för landskapsfotografering ännu!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s