Att handarbeta på beställning

Nu har jag tänkt på det ett tag och äntligen beslutat mig för att göra slag i saken. Jag skall börja handarbeta mera på beställning! Mitt sock- och vantlager börjar vara helt tillräckligt överfullt så nu tycker jag att någon annan också kan få glädje av hemstickat.

IMG_0262

Är det så att du är i behov av nya stickade sockor, vantar, en filt eller kanske något annat i stickväg. Har du ett stickmönster liggande men du inte vet hur eller var du skall börja? Ta kontakt med mig, jag hjälper dig gärna! Oftast brukar jag inte heller vara så dyr (materialkostnader + liten symbolisk summa för arbetet). Främst vill jag göra det för att det är roligt och som sagt, jag har alldeles tillräckligt av allt redan.

Kontakta mig på: finachristinablogg@gmail.com , eller via facebook om vi råkar vara bekanta där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s