Ett hem i vårvinterljus

Under höst- och vintehalvåret tycker jag att vårt hem känns lite mörkt. Vi har ett ganska långt utskift på vår terass och många är ju dagarna när solen inte behagar lysa. Men så kommer vårvinter solen och lyser och plötsligt har vi det där ljusa hemmet som jag så längtat efter. Jag passade på att knäppa några bilder från min plats i soffan denna förmiddag. Jag sov bort hela kvällen igår så jag vaknade pigg och utvilad redan kl. 8 imorse.

IMG_1428

IMG_1426

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s